Промотер

Марија Мирковиќ – поранешната Фрајла, храбро ја турка соло кариерата со врвна продукција: Новиот хит кој дефинитивно ќе се слуша е – „Моја душа“ (ВИДЕО)

Во една прилика изјави дека радоста од создавање музика и музичките соработки се нејзино погонско гориво, а во последната година тоа...
Промотер

Култните „Мизар“ со уште една нова песна како вовед во шестото указание – „Изгорен од ова сонце“ (ВИДЕО)

„Изгорен од ова сонце“ е новата песна со која „Мизар“ ги трансформира човечките појави на оваа планета во сериозни музички дела, тешки...
Промотер

„Птици летајте“ е новата песна на македонскиот пејач и учесник во „Ѕвездите на Гранд“, Александар Темелков

Младиот пејач Александар Темелков кој публиката го препознава по неговото учество во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“,...
Промотер

Боби Серафимо(вски) во уште една интернационална соработка, овој пат со Канаѓанката Елизабет Ертел во – „I’m Alive“ (ВИДЕО)

Познатиот македонски музичар, композитор и продуцент Бобан Боби Серафимовски, сега попознат како Боби Серафимо, има нова песна и ново...
Промотер

Мики Јовановски Џафер и во зрели години покажа дека е махер за рок ен рол, па Johnny B. Good го претопи во – „Џоле бре гол“ (ВИДЕО)

Некои  музички ѕвезди се како оние вистинските ѕвезди на небото… Можеби секој ден не ги гледате, ама сепак секогаш се тука кога ќе...