Живот и Стил

Ставете ги рацете во оваа положба и гледајте како се случува чудо: Лесно е да се изведе, а еве што се случува во телото

Како да ја намалите нервозата и стресот – постојат мудри пози кои можат да помогнат да се врати мирот, еве како се изведува една од нив. „Мудрите“...
Живот и Стил

Витката фигура не е пресудна: Мажите и ОВИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ на женското тело ги сметаат за НЕОДОЛИВО привлечни

Ако не сте знаеле дека мажите повеќе ги привлекуваат долгите раце отколку долгите нозе, тогаш резултатите од ова истражување малку...
Живот и Стил

„Не им кажуваме на родителите“: Тетките и нивните внуци имаат посебна врска – дознајте зошто е тоа така

Сеќавањата поврзани со тетките обично се однесуваат на забавни моменти, шеги, игри и „немој да си им кажала на родителите“ разговори. Таа...