Живот и Стил

Зошто плачеме додека гледаме филмови? Еве по што се разликуваат овие луѓе од оние кои ги кријат чувствата

За некои тоа е знак на слабост, но Пол Џ. Зак, професор на американскиот универзитет Клермонт, во своето истражување покажа дека луѓето...
Живот и Стил

Секојдневното туширање не е штетно, но еве што треба да преземеме за да не дојде до исушување на кожата

Постарите луѓе, бебињата и малите деца вообичаено имаат посува кожа, а тоа може да доведе до појава на егзема, па туширањето секој втор...