Мегафон

OД ПРВ КРИТИЧАР ДО ГЛАВЕН ОРГАНИЗАТОР: Владата донесе одлука за отворање на три нови друштва за онлајн игри на среќа

Предлог Законот за игри на среќа кој беше силно критикуван од здруженијата на приредувачите на игри на среќа и од европските политичари,...
Мегафон

Фантастичен успех на Македонците на фестивалот „Cheese“ во Бра: Кога ќе кажеш сирење, мислиш на земја со илјада вкусови!

На 11-то издание на „Cheese“ што викендов се одржа во Бра, Италија, Слоу фуд Македонија се врати со констатација дека нашата земја има на...
Мегафон

Македонските гимнастичарки Илина и Ева Соколовски за прв пат под македонско знаме на балкански натпревар во Будва

Илина и Ева Соколовски за прв пат ја претставуваа Македонија на првиот Балкански натпревар во ритмичка гимнастика, која викендов се...
Мегафон

За сите пациенти со очни болести офталмологот д-р Еркан Булут ќе спроведе бесплатни консултации на 23-ти Септември 2023 година во Велес

За сите пациенти со очни болести – офталмологот д-р Еркан Булут ќе спроведе бесплатни консултации на 23.09.2023 година. Здравствениот...
Мегафон

Бесплатни концултации со еден од најдобрите гастроентеролози во Р. Турција проф. д-р Самет Јардимчи на 23-ти Септември 2023 година во Велес

За сите пациенти со прекумерна тежина, кои треба да вметнат гастричен балон или гастричен ботокс – бесплатна консултација во Велес...