Мегафон

„ПромоСтејџ“ ги објави имињата на своите ексклузивци: Музичко семејство од искусни и истакнати музичари

Македонската музичка сцена деновиве ja доби првата професионална ПР агенција, специјализирана за промоција, следење на настани, маркетинг...
Мегафон

Естрадата на бунт против последните мерки на владата: „Вака не може“ – музичарите на нозе, бараат музика сега!

На социјалните мрежи е покрената иницијативата ,,Музика – сега” на која се приклучија околу 1.400 музички работници и тие бараат средба...
Мегафон

Купете ја книгата “Карантински приказни”, целиот приход ќе оди за поддршка на „Клинички центар“ – Скопје

Издавачкиот центар “Три” соопшти дека оваа недела книгата “Карантински приказни” ќе стигне до читателите во две различни изданија:...