Промотер

„Ориентал бенд” ти подаруваат нова песна и те канат без да му ја мислиш, да останеш дома – „Кажи да“ (ВИДЕО)

„Ориентал бенд” во ова лудо време – невреме ни ја подаруваат својата нова песна, насловена „Кажи да”. Уште по првото нејзино слушање...
Промотер

„Hurricane“ со заштитни маски на лицето го претставија видеото за „Roll The Dice“, посветено на светската борба со коронавирусот (ВИДЕО)

Несудените годинешни евровизиски претставнички на Србија, женското вокално трио „Hurricane“  го претстави видеото за „Roll The Dice“. Членките...
Промотер

„Ковид 19“ сите не затвори дома, а на Игор Џамбазов му ги „отвори чакрите“: Слушнете го неговиот „Вирус блуз“ (ВИДЕО)

Коронавирусот е страшило за сите, но не и за маестро Игор Џамбазов. Ковид 19 сите не затвори дома, а нему му ги “отвори чакрите“. Таков...