фестивал

Пронајдени се 67 резултати на тема „фестивал“
Ништо лично

Кога државата нема слух за естрада и дома ништо не се случува: Елена Ристеска селектира, организира и промовира фестивал во Црна Гора (ФОТО)

Во Македонија многу нешта, особено последниве неколку години можеме слободно да ги прогласиме „за умрено“… Вклучувајќи ја и естрадата....
Радио Милева

Тијана Милентијевиќ на фестивал или на „еротски бал: „Жена од султана“ пееше без гаќички во Врњачка Бања? (ФОТО)

Пејачката Тијана Милентијевиќ попозната како „Жена од султана“  се појави на фестивалот во Врњачка Бања и многумина  заинтригираа...