филм

Пронајдени се 42 резултати на тема „филм“
Радио Милева

(ФОТО) За филмот „Ние не сме ангели“ го смени личниот опис, денес има нова професија – дали би го познале?

Тој славата ја стекна по улогата на „добриот лик“ во хит филмот „Ние не сме ангели“. Кога се снимаше филмот во 1992 година, имаше 28 години. Оттогаш...