Радио Милева сигурно кон целта

Андријана Петрушовска со посебни зборови и заеднички моменти јавно му се обрати на својот ментор Мили (фото)

Андријана Петрушовска со посебни зборови и заеднички моменти јавно му се обрати на својот ментор Мили (фото)

Топлото време автоматски е некаков временски потсетник дека полека се ближи највозбудливиот дел од регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“.

Македонија редовно има какдидати кои остануваат во трка до самиот крај, а оваа сезона дури и македонската конкуренција е доста силна.

Една од учесничките која е веќе искусен финалист од претходната сезона е скопјанката Андријана Петрушовска која е на прагот од деветиот круг на натпреварот.

Минатата сезона нејзин ментор беше Ѓорѓе Давид, додека сега оној што работи на нејзиниото претставување е Александар Милиќ – Мили. Андријана со Ѓорѓе остана во одлични односи, и тој не ретко знае да и сугерира околу претставувањето, а сега таа сакаше да му упати посебна благодарност на својот актуелен ментор Мили за постигнатото досега, а и она што допрва им претстои.

-Благодарам на мојот ментор за сѐ до сега, одиме понатаму уште посилни!, напиша актакривната скопјанка навестувајќи дека возбудливото допрва доаѓа.

Со Ѓорѓе, Андријана стигна со финале, а со Мили засега се тече како во најдобар ред и редослед, а веројатно одлесно и годинава финалето е пред нив.

фото:Instagram printskrin/ andrijanapetrushovska

To top