никогаш не е доцна

Пронајдени се 14 резултати на тема „никогаш не е доцна“
Радио Милева

Жељко и Јована Јоксимовиќ останаа без зборови поради интерпретацијата на Македонка во „Никогаш не е доцна“

Започна и вториот круг на регионалното музичко шпу „Никогаш не е доцна“, а во првата емисија настапуваше и Ленче Кукуќ од Струмица. Пред...
Радио Милева

Докторка од Радовиш „растури“ во „Никогаш не е доцна“, а пофалби доби и од светската дива со македонско потекло (фото)

Во последната емисија на регионалното музичко шоу „Никогаш не е доцна“, настапуваше и 60 годишната Олгица Велкова од Радовиш. Во своето...
Радио Милева

Александра Пријовиќ и Боба Живојиновиќ останаа без зборови: Ленче од Струмуца „растури“ во „Никогаш не е доцна“ (видео)

Неодамна започна новата сезона на регионалното музичко шоу „Никогаш не е доцна“, каде што повозрасни кандидати ќе имаат прилика да...