макфест

Пронајдени се 15 резултати на тема „макфест“
Промотер

Робет Билбилов за промоција на новата песна од сите „Чудни места“ го избра „Макфест“ (ЛИРИК ВИДЕО)

На Роберт Билбилов му беа потребни цели девет години за повторно да се врати на „Макфест“ како изведувач, каде што се појави на годинешниов ...
Промотер

Димитар и „Тајфата“ на нивните „Стари добри времиња“ од макфестовската балада им дадоа визура (ВИДЕО)

Новата песна на Димитар Андоновски и „Тајфата“, со која тие се претставија на годинешното издание на фестивалот на забавни мелодии „Макфест...
Промотер

Макфестовска победничка Антонија Гиговска со видео за првонаградената „Никогаш не вели никогаш“ (ВИДЕО)

Победничката на 33. издание на фестивалот  на забавни мелодии „Макфест 2018“,младата Антонија Гиговска го претстави видеото за првонаградената...