(не)вистини или шпекулации заради нарушени релации... Лила Филиповска како морален и етички чин лично, а и преку социјалните мрежи се прости од Зоки-Фаци, а Боки13 и Лазаров згрозени ја исплукаа обвинувајќи ја за врвно лицемерие!? (ВИДЕО)
последен поздрав или... Познатите лица го испратија Зоки Фаци на вечното почивалиште: “За покојникот се’ најдобро“… или и по смртта „ќе се влечат контроверзни опашки“?
три часа гола вистина Боки 13 ја расплака Јелена Карлеуша кај Лазаров: „Ти дојде тука да ме упропастиш, да престанеме“ (видео)
фејк фризура за пранк шок Боки 13-ка реши да смени имиџ и му се препушти на фризерското умеење на Даниел Николовски, па за малку меѓу нив двајца ќе избиеше војна: „Ме направи како баба ми покојна…“
евоцираа спомени Лепа Лукиќ откри детали од емотивната средба со Боки 13 – еве за што зборуваа… (фото)
драг пејател Боки 13 излезе на вечера во Скопје со овој познат регионален пејач па со него имаше „бесценети моменти“! (ФОТО)
дополнителна „стрелба“ Боки 13 најави и второ полувреме кај Лазаров: Првиот пат „ги отепа“, сега решил и да ги „погребе“! (ФОТО)
лажен исказ или лажни пријател(к)и? Боки 13 во подкастот кај Лазаров: „Лила не би ја ни плукнал, зашто мојата плунка е повредна од сета нејзина мизерија, а Мелита јас ја инволвирав во А1 откако од Сител ја избркаа заради секс скандал“
Лице в лице Бојан Јовановски во прво интервју по неколку години: „Не посакувам никому тоа што сум го прошол јас” (ВИДЕО)
биографија што отскокнува Откако паднаа сите пресуди, Боки 13 како „слободен човек“ се прошета низ Скопје: „Она што не боли – тоа не е живот, она што не поминува – тоа не е среќа“ (ФОТО)