Радио Милева најболен момент во љубовта

„Самата отидов на абортус“: Маја Маринковиќ помина низ агонија откако дозна дека е бремена (видео)

„Самата отидов на абортус“: Маја Маринковиќ помина низ агонија откако дозна дека е бремена (видео)

Учесниците на реалното шоу „Елита“ денеска имаа задача да зборуваат за најболната ситуација која им се случила во животот. 

Маја Маринковиќ без двоумење призна дека најтешкиот момент и бил кога отишла да го абортира детето на Јањуш.

Како што раскажала, многу ја повредило тоа што Марко Јањушевиќ не сакал да има контакт со неа во тој период и што сама ја поминувала агонијата.

– Маја, кој е твојот најболен момент во љубовта? – праша Дарко.

– Имав два моменти во животот, но искрено можам да кажам сега дека беше со Јањуш, тој абортус што го доживеав многу ме потресе.

И реков на другарка ми да му се јави тогаш да не излезе дека го викам намерно за да се смириме, тоа не беше планирано, но се случи и тогаш не сакав да го туркам понатаму, тој тогаш  се фотографираше со кучето  и  напиша дека му е татко – рече Маја, а потоа додаде:

– Отидов на фризер, не смеев ни да му кажам на Таки дека таква е ситуацијата, мајка ми знаеше и помина низ се со мене, цело време плачев и за следниот ден беше закажан абортус, некако мислам тоа беше најдобрата одлука, сама сум, отидов на абортус, после тоа Цар многу ми помогна во тоа, па затоа го засакав – рекла Маја.

Фото: Printskrin/YouTube

To top