србија

Пронајдени се 8 резултати на тема „србија“
Промотер

„Дно дна“ – ова е песната на Ѓорѓе Балашевиќ која заради текстот му ја забранија во Србија (ВИДЕО)

„Панонскиот морнар“, легендарниот кантавтор Ѓорѓе Балашевиќ објави нова песна. Овојпат таа не е љубовна. Има политичка, човечка, општоцивилизацика...