непријатност

Пронајдени се 7 резултати на тема „непријатност“
Радио Милева

Инцидент на домашна веселба кај Дарко Лазиќ: Љуба Аличиќ му беше идол, го нарекуваше втор татко, а овој одби да запее една песна за врема на прославата по раѓањето на синот на Дарко!

Иако Дарко Лазиќ секогаш зборувал се најубаво за Љуба Аличиќ, дури и го нарекувал втор татко некое време, Аличиќ испаднал многу непријатен...
Радио Милева

Сузана Манчиќ со недели доживува непријатност во својата зграда, па најпосле проговори: „Срам да ви е!“

Сузана Манчиќ е позната како личност која секогаш јасно и гласно ги изнесува своите ставови, било да се работи за глобални теми или локални. Последно...