Радио Милева се' доаѓа со годините

Сузана Манчиќ со совети до жените поучена од искуство: „Многу грешев!“

Сузана Манчиќ со совети до жените поучена од искуство: „Многу грешев!“

Познатата водителка Сузана Манчиќ со децении успеа да ја задржи титулата фатална заводничка. Една од најпосакуваните дами на Југославија ги советува жените да не трошат време и енергија на погрешни луѓе. Таа искрено зборуваше за грешките кои и го променија животот.

– Направив многу грешки, но научив и од истите. Бев навистина грешна. Но, знаете што, ги сакам моите грешки. Ми покажаа каде се преценив, каде попуштив, каде немав добар поглед кон себе, но и кон луѓето околу мене – рекла Сузана, пренесува Пинк.

Водителката го кажа своето мислење зошто многу жени не се слободоумни како неа и што ги спречува во тоа.

– Стравови. Многу жени се во спазам. Не се плашам од грешки, неуспеси. Не сакам да направам нешто, па подоцна се каам што не го направив. Треба да живееме како да сме најдобри, најубави, најпосакувани. Жените треба да го земат тоа што им се нуди – објасни Сузана.

Кога директно ја прашале дали некој маж некогаш ја одбил, таа одговорила:

– Ух, не е како да не беше таму. Но, знаете како, еден одбива, а потоа доаѓаат петмина кои ве сакаат. Бог ги гледа храбрите. Цел живот сум таква, вели Сузана.

фото:Instagram printscreen/ suzamancic

To top