Лице в лице

Сузана Манчиќ: „Јас го избрав патот по кој тешко се оди, а тој пат трае успешно веќе 50 години“

Сузана Манчиќ: „Јас го избрав патот по кој тешко се оди, а тој пат трае успешно веќе 50 години“

Беше најпознатата „лото дама“, во бивша Југославија, популарна пејачка и  препознатлива ТВ водителка, а  за нејзиниот успех се зборува и денес.

Го привлекува вниманието на секој чекор, не само со својата работа и талент, туку вниманието го заслужи и со своите ставови, како и со непосредноста и искреноста кои отсекогаш ја краселе.

Секогаш насмеана и расположена, таа во ист стил одговараше на прашањата на најгледаниот естраден ТВ магазин во Македонија, „Бекстејџ“, покажувајќи ни уште еднаш зошто Сузана Манчиќ е единствена и неповторлива.

Во продолжение погледнете го видеоинтервјуто со Сузана Манчиќ што деновиве во Белград ексклузивно го направија нашите соработници од ТВ „магазинот од зад сцената“(КЛИКНИ ТУКА): 

To top