Радио Милева му ја објави желбата..

„Е, значи од овие… смачено ми е“: Марија Луиса Тодоровска не може „глава да крене“ од „непристојни пораки“, ама затоа испраќачите со кренат тестостерон сликовито опишале „што би и правеле“! (ФОТО)

„Е, значи од овие… смачено ми е“: Марија Луиса Тодоровска не може „глава да крене“ од „непристојни пораки“, ама затоа испраќачите со кренат тестостерон сликовито опишале „што би и правеле“! (ФОТО)

Популарноста носи многу предности, ама има и свои мани. Кога си познат и многу те има, особено по социјалните мрежи, па уште споделуваш скскотливи фотографии во возбудливи пози, било да се од профи фотосесии или сосема спонтани и приватни, веднаш ги дразниш најзапалените следбеници. Оние најзапалените „од желба изгорени“ да стапат со тебе во контакт, а Бога ми и да стапат во нешто повеќе – ако се може? Покани за пријателство, покани за следење, па као им ги прифатиш и случајно решиш да им обрнеш малку внимание, неретко имаш проблем.  Каков што честопати го има пејачката Марија Луиса Тодоровска. 

Додворувачи еден тон, а таа се’ уште сингл, а е*ачишта уште толку и дупло. Речиси по секоја нејзина „послободна фото објава“ фрчат „непристојни предлозни“ во вид на сексуални понуди, „валкани пораки“… И додека пејачката не може „глава да крене“ од „непристојни пораки“, ама затоа испраќачите со кренат тестостерон сликовито опишале „што би и правеле“!

Само што сега почнаа да пристигаат и на секоја норамално објавена фотографија, како една од нејзините последни во лифтот, каде Марија  до грло закопчана во фармерки сакала да се пофали со новите бели „старки“. Арно ама, поткренатата нога за некого била „еротска дрога“, а лифтот го сфатил како фетиш локација за „жешка акција“, па позата на сликата ја сфатил како „повик за парење“!

Фраерот не можејќи да се воздржи решил јавно да си ги искаже своите сексуални афинитети и склоности кои кај него пејачката ги буди, па онака возбуден јавно и се обратил и експлицитно навел „што би и правел“:

„Ух,  у таа поза да те грабнам… Да шлапка јако да слушаш… да те растурам е*ајќи“ – и пишал  „напалениот“, а марија ни пет ни шест, јавно му го објавила муабетот…

И не само тоа, туку  на битолчанката и дошло преку глава, па му го објавила и ликот на (непо)„желниот“ следбеник, па наместо она што тој го посакува, без да сака го направила „славен“… Сите да го видат и дознаат:

„Еве го е*ачиштево“ – дополнила пејачката покрај фотографијата!

Патем, Марија Луиса споделила и уште едно стори на своите Инстаграм приказни, на кое пејачката убаво си објаснила како ги доживува Инстаграм „е*ачиштата“!

Фото: Инстаграм/luisa.todorovska

To top