Радио Милева измама

Лепа Брена со јавен револт по злоупотребата поради која збесна, а решението го гледа само на суд (фото)

Лепа Брена со јавен револт по злоупотребата поради која збесна, а решението го гледа само на суд (фото)

Имиџот и работата на Лепа Брена биле злоупотребени за рекламирање на лек за дијабетес, што таа револтирана и бесна го објави преку социјалните мрежи.

– Сакам да ве информирам дека јавноста рекламира препарат, односно капсули, кои го користат мојот имиџ, користејќи интервју што никогаш не сум им го дала. Ве предупредувам дека не бев третирана со тоа, а ќе ги поднесам сите законски санкции – порача и предупреди Брена.

Да потсетиме, Лепа Брена не е единствената чиј имиџ беше злоупотребен за маркетиншки цели, со оглед на тоа што на истиот проблем неодамна се пожали и Снежана Ѓуришиќ, а не се поштедени ниту некои од јавните личности кај нас во Македонија.

To top