крвен притисок

Пронајдени се 10 резултати на тема „крвен притисок“
Живот и Стил

Не е виновен стресот или промената на времето: Недостигот на овој витамин предизвикува нагло покачување на крвниот притисок

Научниците откриле поврзаност помеѓу високиот крвен притисок и недостатокот на еден витамин. Имено, утврдено е дека за драстичните...