Љубов и секс

Секс во овие топли денови: Како да се стопите од љубов, а не од топлина

Секс во овие топли денови: Како да се стопите од љубов, а не од топлина

Некогаш горештината знае да ве одврати од идејата за секс со партнерот, но постои начин да уживате кога времето е неподносливо жешко без да се чувствувате ужасно во сексот.

Коцките мраз се идеални за жешка односно разладена предигра. Грицнете една коцка мраз и талкате по телото на вашиот партнер. Вклучете вентилатор или направете провев и уживајте во вжештената атмосфера разладени.

Сексот под туш би требало да ви е прв на листата во жешките денови. Ем нема да се испотите, ем ќе се работите и среќни и чисти ќе излезете од бањата покрај валканите работи кои сте ги правеле со партнерот.

Заменете го креветот со цврсти и ладни површини. Бидете авантуристични и фрлете му се на парнерот на под или на плочки. Бирото во работната соба е исто така добра опција за секс во лето.

фото: FreePick

Извор: Попара

To top