Мегафон фестивали

Познати изведувачите и композициите на Фестивалот на староградска музика „Ех, таа серенада 2024“ во Битола

Познати изведувачите и композициите на Фестивалот на староградска музика „Ех, таа серенада 2024“ во Битола

Како што не информираат организаторите на Фестивалот на староградска музика „Ех, таа серенада”, во целост се познати комплетните автори и изведувачи за овогодинешното второ по ред издание, кое ќе се оддржи на 11-ти јули 2024 на платото на Офицерски дом – КИЦ Битола, со почеток во 21 ч. Поддржувач на фестивалот е Општина Битола. И оваа година влезот е слободен.

To top