Радио Милева Барби Камила

Кралицата Камила доби своја Барби верзија (видео)

Кралицата Камила доби своја Барби верзија (видео)

Кралицата Камила стана горда сопственичка на својата Барби верзија.

Компанијата Мател ја награди со сопствена верзија на Барби за нејзината соработка со фондацијата Women of the World, а во истата комбинација за оваа пригода беа облечени и кралицата Камила и Барби Камила.

Компанијата Мател пред две години лансираше колекционерска Барби, кукла на покојната кралица Елизабета Втора по повод нејзиниот роденден и 70-годишнината од тронот.

Откако кралот Чарлс ги намали своите кралски должности поради дијагнозата на рак, должностите ги презеде Камила.

Фото: printskrin/YouTube/Instgaram/clarencehouse

To top