Живот и стил

Една недела пред Велигден: Ни доаѓаат два големи празници

Една недела пред Велигден: Ни доаѓаат два големи празници

Во Македонија групи девојчиња – Лазарки, облечени како невести одат и пеат лазаревски песни, како обичај за големиот празник.

To top