Мегафон

Во петок на 5-ти април: Комеморација за Мирко Попов

Во петок на 5-ти април: Комеморација за Мирко Попов

По смртта на Мирко Попов, се организира комеморација во негова чест.

Комеморацијата за еден од највлијателните и најуспешни скопски музичари, композитори, текстописци, диџеи, издавачи и продуценти – Мирко Попов, ќе се одржи на 5-ти април (петок), во 11 часот.

Настанот ќе биде на малата сцена во Македонската филхармонија.

Попов почина на 24-ти март годинава. Имаше 51 година.

To top