туристи

Пронајдени се 8 резултати на тема „туристи“
Вистаграм

Туристите го обожуваат: Храна, чинии, мост, телефонска говорница – на овој остров сè е во знакот на виолетовата боја

За да ги привлечат туристите да го истражат овој дел од светот, жителите на островот Банвол одлучиле сè да исфарбаат во виолетова боја,...