паркети

Пронајдени се 5 резултати на тема „паркети“
Промотер

„Паркети“ и „Зоки – Агресор“ „испукаа“ заеднички „музички панк-рок рафал“ од нивниот ресор во – „Pornoboungiorno“ (ВИДЕО)

По изчегувањето на нивниот последен албум со наслов „Treinta Putos Anos“ во 2021 година и последната песна со наслов: “Дојди да ме бакниш бејбе“...