Мегафон музичко талент шоу

Стојне и Роберт повторно се „р’чнаа“ во „Пат до Ѕвездите“: Гостинот во жирито Антонио Димитриевски се најде помеѓу два огна под рефлектори! (ВИДЕО)

Стојне и Роберт повторно се „р’чнаа“ во „Пат до Ѕвездите“: Гостинот во жирито Антонио Димитриевски се најде помеѓу два огна под рефлектори! (ВИДЕО)

Дојде петок, вечерва е време за уште едно ново издание на музичкото талент-шоу „Пат до Ѕвездите, кое ќе се емитува во 20:30 часот на фрекфенцијата на „Алфа телевизија и „Балкан Мјузик.

Во ова издание ќе се претстават тројца кандидати, од кои само двајца од нив ќе поминат во следниот круг, а едниот ќе добијат уште една шанса преку баражот. Жири комисијата на чело со Роберт Саздов, Стојне Николова и гостинот, познатиот ТВ водител и естраден новинар Антонио Димитриевски ги преслушаа кандидатите и на крајот пресудија кој ќе оди понатаму, а кој ќе добие уште една шанса.

И овојпат беше интересно издание, особено што од време на време Роберт и Стојне знаеја да се „р’чнат“ и да го направат уште повозбудливо за гледање ова шоу…! Погледнете ја најавата:

To top