Мегафон концерти

На 2-ри јули: Концерт на отворено на хорските солисти пред платото на МОБ

На 2-ри јули: Концерт на отворено на хорските солисти пред платото на МОБ
Во вторник (2 јули) од 20.30 часот ќе се одржи концерт на хорските солисти на Македонската опера и балет, на отворено, пред платото на Операта.
Концертот е насловен „Ѕвездено небо“, и е во рамките на јубилејното 45. издание на манифестацијата „Скопско лето“
Ќе пеат солистите: Денис Димовски, Билјана Бајевска, Катерина Весковска, Марија Наумовска, Виктор Битовски,  Никола Чедомировски, Мила Николовска и Надежда Рубен во пијано придружба на Елена Сиљаноска. Влезот е слободен.
To top