Лице в Лице

Некст Тајм: „Слушам кај шумат шумите“ е „колач“ за Македонците, останатите се без шанса да земат од него!

На 10-ти октомври во Драмскиот театар во Скопје се случи промоцијата на преработката на „Слушам кај шумат шумите“ на браќата Мартин...
Лице в Лице

„Не одам на неговиот гроб и не ги пуштам неговите песни“: Љиљана Петровиќ проговори 10 години по смртта на Тоше!

За Лилјана Петровиќ, менаџерот на Тоше Проески кој почина на 16 октомври 2007 година, поминатото време секогаш ќе биде синоним за болка....
Лице в Лице

Хелена Мојсиќ: Талентираната архитектка која го создаде дизајнот на луксузното „Мое студио Дадар“

Перманентноста која познатиот македонски стилист Александар Билјановски-Дадар ја има низ годините наназад во полето на својата работа,...