Радио Милева животна поука

Анастасија Ражнатовиќ пресече: „Комуникацијата не секогаш е доволна…“

Анастасија Ражнатовиќ пресече: „Комуникацијата не секогаш е доволна…“

Анастасија Ражнатовиќ и Немања Гудељ неодамна прославија две години љубов.

Под фотографијата на среќната двојка се појавија коментари од семејствата Гудљ и Ражнатовиќ, а нема дилема дека односот на Ражнатовиќ и мајката на Немања е одличен.

Сепак, една од вчерашните објави на Анастасија ја збуни јавноста и сите се прашуваа на кого таа мислеше.

“Долго мислев дека комуникацијата е клучот, додека не сфатив дека тоа е всушност разбирањето. Со некого можеш да разговараш за се’ што сакаш, но ако не те разбере, настанува тивок хаос”, оставила порака Анастасија на „стори“.


Да потсетиме, под заедничката фотографија на Анастасија и Немања, сестрата на фудбалерот остави коментар од које јасен нивниот однос.

„Убавицата и ѕверот“, напиша Вања и додаде емотикони од срца и рози.

фото:Instagram printscreen/ raznatovicanastasija

To top