зоран стојановски зонде

Пронајдени се 10 резултати на тема „зоран стојановски зонде“
Промотер

Пепа Димитрова со предновогодишен видеоподарок за љубителите на македонска музика – „Со тебе немам сон“ (ВИДЕО)

Македонската поп пејачка Пепа Димитрова денес, среда 22 декември 2021 година промовираше нова песна и видеоспот за истата. Песната насловена...
Промотер

Марија Спасовска користи знаковен јазик: „Сакам“ – за да ме разберат и тие што не можат да ме слушнат (ВИДЕО)

Минатогодишната македонска претставничка на детскиот „Евросонг јуниор“ има нова песна. Марија Спасовска самата ги напиша стиховите...