студенти

Пронајдени се 10 резултати на тема „студенти“
Лице в Лице

Студенти од Македонија направија паметна корпа за правилна селекција на отпадот, со оваа иновација ќе учествуваат на натпревар во Њујорк (видео)

Кристина, Теодора, Љубица, Никола и Јован се петмината студенти направија паметна корпа за правилна селекција на отпадот, кои со оваа...