сода бикарбона

Пронајдени се 10 резултати на тема „сода бикарбона“
Живот и Стил

Од лекување до длабинско чистење на мебелот- Моќен прашок кој сигурно го имате дома, а ќе ви помогне за многу нешта

Сода бикрабоната е моќен прашок кој може да ви помогне за многу нешта, од лекување – до длабинско чистење на мебелот. Многумина ја користат...