рсбсп

Пронајдени се 44 резултати на тема „рсбсп“
Мегафон

РСБСП на годишен брифинг со медиумите: „Сообраќајната култура и етиката во сообраќајот за жал сѐ уште не се на задоволително ниво“

Во текот на годинава заклучно ноември, на македонските патишта се случиле вкупно 106 сообраќајни незгоди со смртни последици, во кои...
Лице в Лице

Ристо Манчев – кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: „Ќе бидам градоначалник кој обединува и применува политика и пракса на еднакви можности“

Ристо Манчев по професија е дипломиран економист  на Економскиот факултет во Прилеп.  Во 2010 година е добитник  на стипендија на Министерството...
Мегафон

Потпишан меморандум за соработка помеѓу РСБСП и српската Агенција за безбедност на сообраќајот на патиштата

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Агенцијата за безбедност на сообраќајот на патиштата на Република Србија...
Мегафон

„Летна кампања 2020 на РСБСП“: Мотодефиле и симулациона вежба на сообраќајна незгода со повреден мотоциклист (ФОТО)

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), МВР, Мотоциклистичката федерација и Црвен крст – Скопје, организираа...