песна

Пронајдени се 212 резултати на тема „песна“
Радио Милева

Не славеа сите со вино и бакнежи: Вака го одбелажаа празникот на љубовта и виното пејачката Калиопи и актерите Зоран Љутков и Игор Ангелов!

Свет Трифун или Свети Валентин… како да се прослави празникот на виното, лозарите, љубовта и вљубените? Водени од  верата и традивијата...
Радио Милева

Патот до успехот ја води Џејла Рамовиќ кон Скопје: “Ѕвездата на Гранд“ на адресата кај овој познат Македонец

Половина српска естрада кога размислува за нова песна, без двоумење заминува правец кон Скопје. Причината е бидејќи веруваат во вештината...