новогодишно

Пронајдени се 6 резултати на тема „новогодишно“
Радио Милева

„Естрадните адути“ на пејачката беа немирни на новогодишното снимање: Гога Секулиќ прво ја „центрираше предницата“, а потоа ја провери и „задницата“! (ФОТО)

На снимањата на бројните новогодишни емисија се собираат голем број естрадни ѕвезди, меѓу кои и беше и Гога Секулиќ, овој пат променета...