неработни денови

Пронајдени се 5 резултати на тема „неработни денови“
Мегафон

Ова се сите неработни денови во 2020: Еве колку ќе славиме и одмораме, колку продолжени викенди ќе имаме догодина

Министерството за труд и социјална политика ја објави Програмата на неработни денови за 2020 година, во согласност со Законот за празниците. Неработни...