мизар

Пронајдени се 11 резултати на тема „мизар“
Мегафон

„Бит Фест“ со нов концепт: 64 денови културна програма со концерти на „Танец“, Влатко Стефановски, „Мизар“, „Меморија“…

Битолското културно лето, започна  со концерт на Каролина Гочева во Хераклеја и ќе трае до 31 август. Оваа година, „Бит Фест“ воведува...
Промотер

Култните „Мизар“ со уште една нова песна како вовед во шестото указание – „Изгорен од ова сонце“ (ВИДЕО)

„Изгорен од ова сонце“ е новата песна со која „Мизар“ ги трансформира човечките појави на оваа планета во сериозни музички дела, тешки...