лара иванова

Пронајдени се 14 резултати на тема „лара иванова“
Промотер

Лара Иванова ја промовираше и англиската верзија на песната „За нас“, насловена како „Goodbye – Break Up Song“ (ВИДЕО)

Младата македонска пејачка Лара Иванова ја промовираше и англиската верзија од песната „За нас“, овој пат насловена како „Goodbye (Break...
Мегафон

За музичкиот портал “Sounds European”, песна на неделата од Македонија е „За нас“ од младата пејачка Лара Иванова

„Тоа е извонредна балада, со многу силна мелодија и прекрасна вокална изведба, која до совршенство одговара на целиот амбиент на песната....