гуру харе

Пронајдени се 14 резултати на тема „гуру харе“
Промотер

Гуру Харе и Тања Тас заедно во уште една своја попатна музичка станица ви ја претставуваат – „Бројаница“ (ВИДЕО)

Македонскиот гитарист и автор Игор Атанасовски попознат на јавноста под уметничкиот псевдоним Гуру Харе, има новата инструментална...
Промотер

Гуру Харе со мандолински оркестар и детски училишен хор од Свети Николе ја преработи својата – „Мајко“ (ВИДЕО)

Кон средината на минатата година македонскиот гитар- блуз мајстор Игор Атанасовски во јавноста повеќе познат под уметничкиот прекар...