горазд чаповски

Пронајдени се 4 резултати на тема „горазд чаповски“
Промотер

Култните „Мизар“ со уште една нова песна како вовед во шестото указание – „Изгорен од ова сонце“ (ВИДЕО)

„Изгорен од ова сонце“ е новата песна со која „Мизар“ ги трансформира човечките појави на оваа планета во сериозни музички дела, тешки...