димитар андоновски

Пронајдени се 15 резултати на тема „димитар андоновски“
Радио Милева

Време за фалење со новогодишните елки: Погледнете во домот на познатите – Лила, Мелита, Сузана Турунџиева, Александра Илиевска… (фото)

Речиси не постои дом каде во овој предновогодишен период не е украсена новогодишната елка. Кога не постоеја социјалните мрежи, повеќето...
Радио Милева

Божиќна покана: Сите се фатија да китат елка, само Лозано и Димитар Андоновски се фатија директно за бадниково гранче?! (ФОТО)

Три недели пред Нова година е вообичаен период кога се китат новогодишните елки, се украсуваат домот, градот, дуќаните, фирмите… И...