23 години

Пронајдени се 4 резултати на тема „23 години“
Радио Милева

Ја нарекоа македонската Адел, однесе две победи во „Никогаш не е доцна“, а вака изгледаше Ленче Кукиќ пред 23 години

Во последната сезона на регионалното музичко шоу „Никогаш не е доцна“, победата ја однесоа двајца Македонци, односно Ленче Кукиќ победи...