Радио Милева либерални

Никој не насетуваше дека ова ќе се случи: Поранешната и сегашната на Канје Вест на исто место – Ким Кардашијан и Бјанка Ценсори една до друга (видео)

Никој не насетуваше дека ова ќе се случи: Поранешната и сегашната на Канје Вест на исто место – Ким Кардашијан и Бјанка Ценсори една до друга (видео)

Бјанка Ценсори и Ким Кардашијан на исто место?

Претпоставуваме дека никој не се надевал дека ќе ги види Ким и Бјанка на исто место, па дури и една до друга, но – и тоа се случи.

Поранешната сопруга на Канје Вест и неговата сегашна партнерка, за кои со месеци се пишуваше дека не се во добри односи, беа заедно на концертната забава на раперот за објавувањето на неговиот нов албум.

Тие беа придружувани од децата на Канје Вест и Ким Кардашијан и сите изгледаа како едно сложно семејство.

Претходните приказни за кавги очигледно паѓаат во вода, а оваа средба беше една од жешките теми на светските медиуми.

фото/видео: Printscreen/ E! News

To top