Мегафон концерт

„Најдоброто од Копров” на „Скопско лето 2024“

„Најдоброто од Копров” на „Скопско лето 2024“

„Дирекцијата за култура и уметност“ најавува ексклузивен концерт насловен „Најдоброто од Копров“ на Ана Петановска, во четврток, на 04.07.2024 год. во 20:30 часот во Македонската опера и балет (МОБ).

Публиката ќе има можност да ужива во најголемите хитови компонирани од Григор Копров како што се „Лиду ду“, „Остани во мене“, „Не зори зоро“, „Не допирај ме“, „Твоите бакнежи на моите бели кошули“, „Анушка“ и многу други.

Концертот преставува музичко патување низ долгогодишното творештво на Григор Копров, во изведба на моќниот вокал на Ана Петановска со ексклузивните гости: мега ѕвездата Владо Јаневски, единствената Наде Талевска и топлиот вокал на Горан Наумовски, а во придружба на камерен оркестар.

Билетите се во продажба на mktickets.mk

To top