Радио Милева
Задруга 6

Полна уста: Звездан ја пушти Анѓела да се спушти подолу за сто посто обострано задоволство! (ВИДЕО)

Полна уста: Звездан ја пушти Анѓела да се спушти подолу за сто посто обострано задоволство! (ВИДЕО)

По многубројните кавги, расправии и турбуленции, Звездан Славниќ и Анѓела Ѓуричиќ се помирија. Чинот на смирување кулминираше со интимна завршница!

Анѓела се вовлече под јорганот и почна орално да го задоволува Звездан Славниниќ додека беа во собата за изолација.Тој неколку пати го покреваше јорганот за да ја надгледува нејзината работа, што на Ангела не и пречеше, заштонеа конечно и се исполнија желбите, Ѕвездан да ја пушти да се спушти подолу… За полна уста и сто посто обострано задоволство!

Во еден момент започна жестока расправија меѓу Александра Николиќ и Филип Цар поради која Звездан го повлече јорганот.Анѓела не беше воодушевена од неговиот потег и одлука да заврши со задоволството што му го пружа.

Затоа, веднаш потоа обајцата по којзнае кој пат им се препуштија на страстите, игнорирајќи го фактот дека се’ се снима.

Стапија во жестока и жека акција, а од зовриените страсрти, Анѓела не можеше да се стиша.

И како – нивната врска ја стенка собата.Нивното еротско родео беше толку страсно, што Анџела даваше се’ од себе за да стенка што погласно.

Погледнете го и вториот дел од нивната жешка акција:

Останати вести од Радио Милева