Љубов и Секс

Зошто таа не сака орално да ве задоволи?

Зошто таа не сака орално да ве задоволи?

Оралниот секс е најчестата предигра, но сепак сеуште постојат жени кои не се љубителки на остиот. Еве неколку причини зоштое тоа така:

Повеќето не сакаат кога партнерот насилно им ја турка главата надолу

Без разлика на тоа што сте го виделе во „порките“, на повеќето жени не им е ОК машкото да се однесува кон нивната глава како кон фудбалска топка. Наместо тоа, дајте ѝ комплимент и кажете ѝ колку е добра кога ви пружа орален секс и колку добро изгледа кога го прави тоа.

Не сте ѝ најавиле

Ова се однесува на фактот дека сите жени не сакаат да бидат изненадени со лансирање на туѓа материја во нивното грло. Ако само што сте започнале со сексуалната игра, запрашајте ја дали сака да дава орален секс и дали голта. Ако одговорот е потврден, најавете ѝ кога ќе свршувате. Ако вашата дама не е заинтересирана за последниот дел, прашајте ја дали може да ејакулирате на некој друг дел од нејзиното тело. Немојте да претпоставувате дека таа ќе ја сака вашата сперма каде било.

Не возвраќате

Многу мажи мислат дека имаат право на орален секс, но притоа не го возвраќаат. Затоа, ако ретко или никогаш не ја задоволувате орално вашата партнерка, немојте да очекувате дека и таа секое утро ќе ве буди со „пушење“.

Можеби не ѝ се допаѓа вашата „фризура“

Ако долу чувате птичјо гнездо, тоа баш и не е најатрактивниот изглед на светот, без разлика дали се работи за мажи или за жени. Влакната малку проретчете ги или потскратете ги и ќе ѝ изгледате многу попривлечно.

Пребавни сте

Ако ви требаат 10 минути или повеќе за да свршите при орален секс, веројатно на вашата партнерка нема да ѝ се допаѓа идејата за орален маратон. Повеќе предигра пред оралниот чин може да ви помогне потоа побрзо да дојдете до врвот. Или, ако е таа долу веќе подолго време, дајте ѝ време малку да се одмори така што сами ќе се допирате или ќе ја насочите рачно да си поигра со вас додека си ја одмори вилицата.

Во секој случај, доколку сметате дека не добивате доволно орален секс, обрнете внимание на овие 5 нешта, бидејќи нејзиниот проблем можеби всушност се крие во вас.