Радио Милева
Модна војна на српските фолк ѕвезди

Зорица Марковиќ ја исплука Ана Николиќ па предизвика хаос на српската естрада: „Таа толку се изобличи, што не знаеш дали е Ана или Стоја“!!

Зорица Марковиќ ја исплука Ана Николиќ па предизвика хаос на српската естрада: „Таа толку се изобличи, што не знаеш дали е Ана или Стоја“!!

Зорица Марковиќ е позната како некој кој нема „влакна на јазикот“, па затоа е и вистинскиот избор како модно жири во шоу-биз шоуто „Гламур“.  

Таа не ги поштеди нејзините колеги, иако ја пофали Нада Топчагиќ, која  ја спореди со себе, но затоа пак Зорица  немаше убави зборови за Ана Николиќ: 

Таа толку многу се изоблчи, што сега кога ја гледам, не знам дали е таа или е Стоја“ – рече Зорица. Сепак, не само Ана,  туку и фолк дивата Драгана Мирковиќ се најде „на тапет“:  

„Многу ја сакам, таа ми е пријателка, но во последно време нема вкус. Драган изгледа слуша некој креатор кој  ја насочува во погрешен правец“ – без многу респект рекла Марковиќ.

Останати вести од Радио Милева