Радио Милева

Зорица Брунцлик се шета со празни џебови: „Некој на улица да ми побара 100 динари, нема да имам!

Зорица Брунцлик се шета со празни џебови: „Некој на улица да ми побара 100 динари, нема да имам!
фото:зорица брунцлик/инстаграм

Во своето најново интервју, пејачката Зорица Брунцлик откри дека никогаш нема пари со себе и дека нејзиниот сопруг Мирољуб Аранѓеловиќ – Кемиш, плаќа сè.

– Никогаш не носам пари со мене. Џебовите ми се целосно празни – изјави пејачката за „Хит Информер“.

– Кога треба да се плати нешто, мојот „тато“ Мирољуб е надлежен. Јас динар немам!

фото:зорица брунцлик/инстаграм

„Секако, кога одам на шопинг, ја носам платежната картичка“, додаде Зорица и заклучи:

– Но, ако некој ми побара 100 динари на улица, ќе морам да го контактирам сопругот, затоа што обично немам готовина!

Останати вести од Радио Милева